8 Μαΐ 2013
0 σχόλια

Πως θα κάνω καμάκι για να βρω κοπέλα;

Μαΐου 08, 2013
Ένα μεγάλο πρόβλημα των ανθρώπων σήμερα.. και όχι μόνο, να είναι μόνοι δίχως κάποια σχέση, γιατί το καμάκι ή το φλερτ όπως θέλετε πέστε το, θέλει σοβαρούς ανθρώπους και όχι χαβαλέδες.
Το καμάκι μέσα από το αυτοκίνητο... και καλά ανοίγω το παράθυρο και λέω "γεια σου μωρό" και τέτοια.. δεν πετυχαίνει με τίποτα.

Το καμάκι μέσα στα μπαράκια δύσκολα πετυχαίνει, άσε που μπορεί να γίνεις και ρεζίλι άμα κεράσεις κανένα ποτό και σου το γυρίζει πίσω.
Το καμάκι στις γκαρσόνες δεν πιάνει, και πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να τη πλησιάσεις την γκαρσόνα π.χ μέσω κοινού γνωστού.
Το καμάκι μέσα στην καφετέρια το εγκρίνω... μόνο άμα η κοπέλα κάθεται στο διπλανό τραπέζι, και βέβαια να πεις κάτι καλό για να τη πιάσεις κουβέντα.
Η παρέα σου, δηλαδή οι φίλοι σου δεν θα πρέπει να είναι περίεργοι... και προς θεού μη γουρλώνουν τα μάτια στο μελλοντικό σου ταίρι.
Το καμάκι στον δρόμο είναι καλό αλλά θέλει έξυπνες ατάκες και μεγάλη σοβαρότητα, μη κάνεις σαν παιδαρέλι.
Το καμάκι με το μηχανάκι π.χ." έλα κούκλα να σε πάω εγώ εκεί που θες να πας" είναι σίγουρο ότι δεν πετυχαίνει.
Το καμάκι στο λεωφορείο ή τρένο... εδώ κάτι μπορεί να γίνει, γιατί και οι δύο επιβάτες ψάχνουν για  κουβέντα να μιλήσουν και να περάσει ευχάριστα η ώρα τους. Είναι καλό... αρκεί να είσαι σοβαρός και να μη κοιτάς συνέχεια το κορμί της, θα σε περάσει για βλήμα.. και θα λακίσει η κοπέλα.
Το καμάκι μέσω κοινού γνωστού είναι το πιο καλό, αλλά με τρόπο κομψό, και όχι μπάστε σκύλοι αλέστε.
Το καμάκι στην παραλία είναι σίγουρη αποτυχία, θα φας κράξιμο άμα πετύχεις και κανένα γκάο μυαλό.
Στο μπαρ το βράδυ ειδικά σε νησί έχεις πολλές ελπίδες να γνωρίσεις την κοπέλα που σου αρέσει., είναι πιο απελευθερωμένα τα πράγματα εκει.
Όταν έβγαινα στα μπαράκια της Κομοτηνής, μου έλεγε ένας δόκιμος.. ότι μετά τις 04:00 τα ξημερώματα μπορείς να χωθείς στις κοπέλες, γιατί ψάχνουν και αυτές ότι θες και εσύ τέτοια ώρα. Είχε δίκιο... αλλά τέτοια ώρα αν είσαι φαντάρος νυστάζεις και πας για ύπνο.
Στα μπαρ της πόλης όπως έγραψα και πιο πάνω είναι δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Στα Τρίκαλα υπάρχουν πολλές κοπέλες ελεύθερες... και δεν γουστάρουν καθόλου τους χαζοχαρούμενους που κοκορεύονται για τις κατακτήσεις τους.
Μια κοπέλα θέλει πρώτα απ΄όλα να ξέρει ότι απέναντι της έχει έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί και να συνεννοηθεί, μετά έρχονται τα άλλα μιας σοβαρής σχέσης.
Δεν υπάρχουν γυναίκες που να μη θέλουν σύντροφο, απλά θέλουν τη κατανόηση και τη σοβαρότητα.  
Τα αουού... που κάνουν μερικοί στα Τρίκαλα όταν περπατά μια κοπέλα και θέλουν να την ρίξουν, είναι για τον ζωολογικό κήπο, παρέα με τα άλλα ζώα, και όχι για ένα σοβαρό καμάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top