11 Σεπ 2012
0 σχόλια

Άνοδος της Χρυσής Αυγής στα μάτια των Ελλήνων. Το κόμμα του λαού;

Σεπτεμβρίου 11, 2012
Η Χρυσή Αυγή πλέον έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες με την εγκληματικότητα μου μαστίζει τη χώρα μας. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι οι χρυσαυγίτες καταφέρνουν με τον "τσαμπουκά" να διώξουν από τα παζάρια τους μη νόμιμους αλλοδαπούς μικροπωλητές, που εδώ και χρόνια ρημάζουν την οικονομία της χώρας μας και διοχετεύουν
το συνάλλαγμα σε ξένες χώρες.
Η Χρυσή Αυγή σε ρόλο "προστάτη"των Ελλήνων, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας κέρδισε την αγάπη της φτωχολογιάς.. που έχει αφεθεί στην απομόνωση της παρακμής και της εγκληματικότητας. Το αν η Χρυσή Αυγή είναι φασιστικό κόμμα δεν έχει σημασία. Πόσα κόμματα που το παίζουν δημοκρατικά δεν έχουν φασίζουσα αντίληψη; Αν π.χ. δεν ακολουθήσεις την γραμμή του κόμματος σε διαγράφουν αμέσως, και αυτό είναι φασίζουσα πράξη. 'Άρα, όλα τα κόμματα έχουν λίγο πολύ φασίζουσα αντίληψη, και ας μην κατηγορούν μόνο τη Χρυσή Αυγή. 
Τα γεγονότα στη Ραφήνα με τους "πάνοπλους" με κοντάρια χρυσαυγίτες να ζητούν τα χαρτιά άδειας από τους μετανάστες ήταν κάτι που έπρεπε να είχε κάνει η δημοτική αστυνομία αλλά, δεν το έκανε, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. 
Τώρα όσο και να σπάζονται μερικοί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ξυλοδαρμούς και πογκρόμ και τέτοια, θα πρέπει μάλλον να δουν τι λέει ο κόσμος, και μετά να σχολιάζουν στα ΜΜΕ.
Στην Ραφήνα, αν και μένουν στην πλειοψηφία Έλληνες, δεν παύει η Χρυσή Αυγή να δηλώνει παρόν παντού, είτε είναι στα παζάρια, είτε στην εγκληματικότητα της γειτονιάς. 
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έχει θέσει στο τραπέζι της προπαγάνδας να γίνει η Χρυσή Αυγή το "παιδί του λαού" με αγώνες κατά της λαθρομετανάστευσης και της φτώχειας. Οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής, σε όλη την Ελλάδα έχουν ρητή εντολή από την ηγεσία να κερδίσουν τους νέους και τις νέες(και μαθητές σχολείων) στο κόμμα, και να φτιάξουν ένα κοινωνικό προφίλ, τέτοιο, που να τους ανεβάσει στις δημοσκοπήσεις πολύ ψηλά. Το αν η Χρυσή Αυγή το καταφέρνει αυτό.. φαίνεται στα μάτια και στα λόγια του κόσμου. Όπου και να μιλήσεις, σε καφενεία και στις πλατείες η Χρυσή Αυγή το κατάφερε, έστω και με την αρνητική διαφήμιση να γίνει αυτό που θέλουν να νιώσουν οι απλοί πολίτες, το αίσθημα της ασφάλειας. 
Αυτό το συναίσθημα που δεν το νιώθουν οι κύριοι τύπου "Λαζόπουλοι" που το παίζουν και επαναστάτες της αριστεράς με την δεξιά τσέπη (ιδιόκτητα κότερα, βίλες στη κοσμοπολίτικη Πάρο, παχυλούς μισθούς). 
Η Χρυσή Αυγή δυστυχώς η ευτυχώς δημοσκοπικά ανεβαίνει προς πάνω, και που ξέρεις, ίσως και να βγει και πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Πάντως ασχέτως ιδεολογικής αντίληψης, σε σύγκριση με τα άλλα κόμματα είναι ένα κόμμα που εφαρμόζει αυτά που έλεγε προεκλογικά. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top