21 Φεβ 2014
0 σχόλια

Πως κινούνται οι πολιτικές και θρησκευτικές ιδεολογίες στα Τρίκαλα.(αριστεροί, ακροδεξιοί, αντιεξουσιαστές, δεξιοί) .

Φεβρουαρίου 21, 2014
Η αριστερά στα Τρίκαλα άντε να κάνει καμιά πορεία με λιγοστό κόσμο.
 Χωρίζονται σε Συριζαίους και Κομουνιστές. Στον Σύριζα ήρθαν πολλοί Πασόκοι, οσμίστηκαν την εξουσία και θέλουν βόλεμα. Οι κομουνιστές είναι ηλικιωμένοι, και η νεολαία τους είναι συγγενείς μεταξύ τους.
Μετά έχουν μάθει να αράζουν όλοι τους στα τσιπουράδικα, στα καφέ της πόλης, στα καφενεία και πέρα βρέχει. Οι περισσότεροι απο δαύτους είναι βολεμένοι, και το παίζουν εργατοπατέρες του λαού.
Η δεξιά είναι δυνατόν να κάνει διαδηλώσεις; Αφού το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κάνει κουμάντο στην εξουσία. Το μόνο που κάνουν αυτό διάστημα είναι να κλαίγονται στα καφέ της πόλης που δεν βολεύτηκαν στο δημόσιο. 
Οι περισσότεροι δεξιοί στα Τρίκαλα, τρέχουν να ακολουθήσουν τους υποψήφιους  Δημαρχαίους και Περιφερειάρχες. 
Η ακροδεξιά στα Τρίκαλα είναι μόνο λόγια, λένε τις γνωστές ιδεολογίες.. περί εθνικισμού. Οι εθνικιστές στα Τρίκαλα, χωρίζονται σε δύο κλίμακες ανθρώπων, τους ενεργούς Χρυσαυγίτες, τους κρυφοχρυσαυγίτες(αγανακτισμένοι δεξιοί), στους χουντικούς(ηλικιωμένοι κατά πλειοψηφία)και στους Skinshead(μικρή κλειστή ομάδα, που ασχολείται με μουσικές εκδηλώσεις σε υπόγειο γκαράζ το SkinsHouse). 
Οι χρυσαυγίτες στα Τρίκαλα οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τη διάλυση, αν μπουν στην φυλακή οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 
Οι αντιεξουσιαστές στα Τρίκαλα είναι ελάχιστες ομάδες εφήβων τίποτα το σπουδαίο. (Ασχολούνται κυρίως με την Μέταλ μουσική). 
Βέβαια, μη ξεχνάμε και τις θρησκείες στα Τρίκαλα, όπως ο μουσουλμανισμός (αποτελούνται απο τους Πακιστανους, και τους Αφγανούς), τους ιεχωβάδες (μοιράζουν φυλλάδια στα σπίτια), οι Βυζαντινοί (αυτοί που θέλουν την βυζαντινή αυτοκρατορία της Κων/πολης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top