24 Δεκ 2016
0 σχόλια

Τι αντιολισθητικές αλυσίδες να επιλέξουμε για τα χιόνια;

Δεκεμβρίου 24, 2016
Το θέμα με τις αντιολισθητικές αλυσίδες χιονιού είναι πολύπλοκο, και να θυμάσαι ό,τι αν δεν ξέρεις να περνάς αλυσίδες δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κανείς για να τις βάλεις στις ρόδες του αυτοκινήτου σου.
Υπάρχουν πολλές αντιολισθητικές αλυσίδες στο εμπόριο που μπορείς να προμηθευτείς, και πριν κάνεις την αγορά να προσέξεις κάποια πράγματα:

α) Οι αλυσίδες οι παραδοσιακές που δεν τις έχω καθόλου σε εκτίμηση είναι δύσκολο να μπορέσεις να τις περάσεις, και πολλές φορές σου κόβονται εν κίνηση.
β) Οι υφασμάτινες αλυσίδες είναι πολύ καλές γιατί κουμπώνουν εύκολα και σε χρόνο ντε ντε.
γ) Οι αλυσίδες από λάστιχο που δεν τις έχω και πολύ εμπιστοσύνη, και αν δεν είναι επώνυμες μάρκες για αξιοπιστία δεν θα τις προτιμούσα.
Να θυμάστε όταν αγοράσετε αλυσίδες να πάρετε το σωστό νούμερο για τα λάστιχα και να είναι αξιόπιστες, ώστε να μην βρεθείτε γελασμένοι από διάφορους απατεώνες καταστηματάρχες που πωλούν ότι σαβούρα βρίσκουν στο εμπόριο.
Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε και μια ξύστρα μαζί σας που διώχνει τα χιόνια από τα λάστιχα, αδιάβροχα γάντια απαραίτητα, καθώς και έναν αδιάβροχο φακό.
Επίσης να αγοράσετε ρούχα κατάλληλα για τα χιόνια που πωλούν τα εξειδικευμένα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top