12 Απρ 2019
0 σχόλια

Kαθηγητής ρώτησε 300 φοιτητές για τη Μάχη του Μαραθώνα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μόνο η φοιτήτρια απο την Αλβανία ήξερε την απάντηση.

Απριλίου 12, 2019
Ο καθηγητής ρώτησε 300 φοιτητές για τη Μάχη του Μαραθώνα και έλαβε απάντηση μόνο από μία φοιτήτρια και μάλιστα αλβανικής καταγωγής. 

Σύμφωνα με την «Espresso» ο καθηγητής περιέγραψε το τραγελαφικό περιστατικό ως εξής: ''Το μάθημα γίνεται σε προχωρημένο εξάμηνο του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης. Το παρακολουθούν περίπου 300 φοιτητές. Υπό προθεσμία δηλαδή, νέοι επιστήμονες.''

Ενώ συνέχισε λέγοντας: ''Κάποια στιγμή ο λόγος στρέφεται στον Μαραθώνιο. Ρώτησα με την ευκαιρία τους φοιτητές να μου πουν, λόγω ποιου γεγονότος οργανώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας δρόμου. Άκρα του τάφου σιωπή. Ουδεμία απάντηση''.

Ο καθηγητής δε θέλησε να συνεχίσει το μάθημα και επέμεινε ρωτώντας του φοιτητές σε ποιο ιστορικό γεγονός αναφέρονται. Συνέχισε να λαμβάνει τη σιωπή του ακρωατηρίου, όταν ένα και μόνο χέρι υψώθηκε για να δώσει την απάντηση.

Ο καθηγητής μαρτυρά πως νιώθει μία ελαφριά εκτόνωση. ''Ευτυχώς γνωρίζει ένας. Σώθηκε η τιμή του πανεπιστημίου'' σκέφτηκε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: ''Ήταν φοιτήτρια με άψογη εκφραστική λεπτότητα, η οποία με καταπληκτική ακρίβεια περιέγραψε τα γεγονότα της Μάχης του Μαραθώνα. Ένιωσα μία κρυφή αγαλλίαση''.

Θέλησε να την επιβραβεύσει και τη ρώτησε το όνομά της και τον τόπο καταγωγής με τον ενδόμυχο φόβο μήπως ήταν από το Μαραθώνα. ''Με έμφυτη ταπεινότητα μου απάντησε. Με λένε Συλβάνα και είμαι από την Αλβανία'' προσθέτει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

http://www.aetos-apokalypsis.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top