15 Ιαν 2018
0 σχόλια

Γιατί οι Έλληνες είναι ολημερίς στο facebook;

Ιανουαρίου 15, 2018
Προτού εμφανιστεί ως δια μαγείας το facebook, οι Έλληνες πολίτες αρκούνταν να βλέπουν κουτσομπολίστικες εκπομπές και ταυτοχρόνως να παρακολουθούν με μεγάλη τηλεθέαση το big brother. 
Το ασυνείδητο του ανθρώπου είναι ένα σφουγγάρι που ρουφά οποιαδήποτε πληροφορία που του σερβίρουν απο την τηλεόραση, και χωρίς να το γνωρίζει αποθηκεύονται βαθιά μέσα στη ψυχή του.
Από εκεί και ύστερα ήρθε το facebook, και άλλαξε τον τρόπο ζωής-σκέψης των Ελλήνων πολιτών. 
Σχεδόν, στη πλειοψηφία των χρηστών του facebook.. βγάζουν τη προσωπική τους ζωή σε δημόσια θέα, άλλοι γιατί έχουν τον ναρκισσισμό μέσα τους [καβάλησαν το καλάμι των likes] ή για να δείξουν πόσο κοινωνικοί είναι στους φίλους τους. 
Οι άντρες επί το πλείστον χρησιμοποιούν το facebook για να βγάλουν κανένα γκομενάκι ή για να παίζουν κανένα παιχνίδι.
Οι γυναίκες, πέρα απο τα ψώνια να μετρούν τα likes, ψάχνουν και αυτές να βρουν κανέναν γκόμενο γι΄αυτό και βάζουν τόσες πολλές selfie φωτογραφίες στο facebook.
Όμως σε μια μεγάλη μερίδα χρηστών στο facebook, υπάρχει στο ασυνείδητο τους το σταριλίκι των κουτσομπολίστικων εκπομπών, που σε συνδυασμό με το big brother που έβλεπαν κάνουν κι αυτοί τα ίδια ή μάλλον έχουν τη ψευδαίσθηση ότι είναι κάποιοι όταν τους κάνουν ike οι φίλοι τους. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top